Training

Krachtig supply chain management vraagt om de nodige vaardigheden en inzichten van u en uw team. Hoe doordacht uw strategie ook is, hoe goed uw concept ook is en hoe intelligent uw systemen ook zijn, u staat dagelijks voor keuzes. Daarmee zijn uw persoonlijke competenties een belangrijke succesfactor.

Met een training van Involvation doet u in korte tijd vele nieuwe kennis en inzichten op. Dat heeft alles te maken met onze trainingsmethoden. Wij zijn ervan overtuigd dat:

  • het oefenen met uw eigen artikelen en situatie het snelste en beste leerrendement oplevert. De vertaalslag naar uw eigen praktijk maakt u al tijdens de training!
  • ervaren heel belangrijk is. Met serious games krijgt u alle gelegenheid om keuzes te verkennen en de consequenties te ervaren. Wat u zelf ontdekt, onthoudt u het beste.
  • de trainingen zo goed zijn als de trainer. Daarom zijn al onze trainers senior consultants die kunnen putten uit een schat aan praktijkervaring.

Professioneel voorraadbeheer

Als voorraadbeheerder staat u dagelijks voor belangrijke keuzes. Wanneer en hoeveel moet ik bestellen? Hoe kan ik de voorraad reduceren? Heb ik eigenlijk wel voorraad nodig? Hoe kan ik profiteren van voorraad en informatie in de keten? Onze training Professioneel Voorraadbeheer helpt u de beste keuzes te maken.

Lees meer

S&OP in one day!

Veel bedrijven hebben inmiddels S&OP ge├»mplementeerd. Maar de beoogde resultaten blijven vaak uit. Tijdens het overleg tussen sales en operations krijgen operationele problemen vaak meer aandacht dan tactische en strategische vraagstukken. Terwijl juist de afstemming op dat niveau uw supply chain sterker maakt. Leer en ervaar sales en operations planning tijdens onze open training “S&OP in one day!”

Lees meer
It is not the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change
Charles Darwin