The Fresh Connection Global Challenge 2018

De uitdaging

In The Fresh Connection Global Challenge speel je met je eigen team tegen andere teams vanuit de hele wereld. Een ideale mogelijkheid om samen met je teamgenoten je Supply Chain Management vaardigheden wereldwijd te meten.

Red het virtuele bedrijf The Fresh Connection van de ondergang. Schrijf in met een team van vier personen, plaats u voor deelname aan de Wereldfinale in Milaan en maak daar kans op een executive course op het wereldberoemde MIT in Boston!

Competitieschema 2018

Oefenrondes (9 maart – 20 april)

Om uw kansen tijdens de competitie te maximaliseren worden er in maart en april drie gecoachte oefenrondes gespeeld. Na elke ronde wordt door Involvation een web-meeting georganiseerd waarin een terugkoppeling van de gespeelde ronde wordt gegeven en tevens een thema uitgelicht voor de volgende ronde. De resultaten van de drie oefenrondes tellen niet mee voor de nationale competitie, maar de rondes zorgen wel voor een perfecte voorbereiding.

9 maart van 10.00 tot 11.00 Web-meeting 1 – Kick-off oefenronde 1
9 maart – 22 maart Oefenronde 1
23 maart van 10.00 tot 11.00 Web-meeting 2 – Feedback oefenronde 1
23 maart – 5 april Oefenronde 2
6 april van 10.00 tot 11.00 Web-meeting 3 – Feedback oefenronde 2
6 april – 19 april Oefenronde 3
20 april van 10.00 tot 11.00 Web-meeting 4 – Feedback oefenronde 3

 

Nationale competitie (23 april – 1 juni)

Op 23 april start de nationale competitie. Gezamenlijk met andere nationale competities wereldwijd worden drie ronden gespeeld verdeeld over zes weken. Elke ronde duurt twee weken en elk team heeft dus twee weken de tijd om beslissingen te maken in de online Fresh Connection portal.

Nationale finale (18 juni)

De beste teams uit de nationale competitie plaatsen zich voor de Nationale Finale op 18 juni 2018. Het winnende team van de nationale finale gaat door naar de wereldfinale.

Wereldfinale (28 september, Milaan, Italië)

De winnende teams uit de nationale competities wereldwijd gaan op 28 september in Milaan uitmaken wie zich winnaar mag noemen van de Global Challenge 2018 en winnen hiermee tevens een executive course bij MIT in Boston!

Schrijf je nu in!

Deelname aan de competitie kost €900,- per team. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

Growth creates complexity, which requires simplicity
Andy Stanley