Learning & Development

Learning & Development

Wilt u uw supply chain verbeteren? Wilt u een nieuwe strategie met succes invoeren? Dan spelen de mensen in uw organisatie een cruciale rol. U bereikt alleen de gewenste resultaten als zíj de vereiste kennis opdoen, uw ideeën omarmen, uw opvattingen delen en nieuwe concepten begrijpen. Als bureau voor advies én realisatie geven we daarom veel aandacht aan learning & development.

Lees meer

The Value Chain Academy

Prepare for tomorrow, enable today!

The Value Chain Academy is een initiatief van Involvation dat met hulp van een wereldwijd netwerk van partners een continu leerplatform voor bedrijven verzorgt. The Value Chain Academy omvat opleidingen voor alle disciplines in supply chain management, van strategisch tot operationeel niveau.

Lees meer

Serious gaming

Natuurlijk kunt u met een PowerPoint uw inzichten delen met uw team. Met serious gaming gaat u een stap verder en bereikt u aanzienlijk meer. U laat uw medewerkers nieuwe concepten ervaren en ideeën zelf ontdekken. Dat is uitermate effectief! Zo beïnvloedt u niet alleen hun kennis, maar ook hun houding en gedrag. De effecten en resultaten van keuzes worden direct zichtbaar in de game.

Lees meer

Masterclasses

Involvation organiseert inspirerende masterclasses rond aansprekende onderwerpen. Het doel: u en uw vakgenoten nieuwe inzichten en inspiratie bieden. De masterclasses brengen u op ideeën voor verbeteringen in uw eigen supply chain. Waardevol is bovendien dat u ervaringen uitwisselt met mensen uit uw eigen vakgebied. Zo krijgt u zicht op concepten die hun succes hebben bewezen.

Lees meer

Training

Krachtig supply chain management vraagt om de nodige vaardigheden en inzichten van u en uw team. Hoe doordacht uw strategie ook is, hoe goed uw concept ook is en hoe intelligent uw systemen ook zijn, u staat dagelijks voor keuzes. Daarmee zijn uw persoonlijke competenties een belangrijke succesfactor.

Lees meer
It is not the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change
Charles Darwin