Voor Opdrachtgevers

Involvation IM rust op een exclusief netwerk van zelfstandige supply chain professionals: een select gezelschap van professionele zelfstandigen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in supply chain management. Binnen Involvation IM hebben zij toegang tot een exclusief netwerk, unieke opdrachten en de kennis en ervaring van de consultants van Involvation. In elke opdracht werken zij in nauwe samenwerking met een senior consultant van Involvation om het maximale eruit te halen voor onze opdrachtgevers.

Als u kiest voor interim professionals via Involvation IM bent u verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.

Wij nemen echt de tijd om de interim professional te leren kennen middels een intake proces. Iedere interim professional die door ons geselecteerd wordt ondergaat een uniforme screening waarbij competenties, kennis en ervaring worden beoordeeld en vastgelegd.
Kwaliteitsborging wordt tevens geborgd door het koppelen van een sparringpartner vanuit Involvation aan de zijde van de interim professional die bij u een project uitvoert.

Om de kennis van zowel onze eigen mensen als onze gekwalificeerde interim professionals up to date te houden verzorgen wij meerdere keren per jaar kennissessies. Hiermee zijn de door ons ingezette interim professionals op de hoogte van de laatste trends in de markt.

Waarom Involvation IM:

  • Focus op SCM en logistiek
  • High-end consultancy
  • Wij selecteren de beste SC professionals uit de markt
  • Kennisdeling
  • ‘Sparring partner’ (interim manager werkt in nauwe samenwerking met consultant van Involvation om kwaliteit te garanderen)
  • Één loket voor zowel uw strategische consultancy vragen op het gebied van Supply Chain als de executie van de strategie.
  • Onze tevreden klanten vragen ons keer op keer terug

Dat is Involvation IM. Gedreven door mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Vanzelfsprekend komen wij graag bij u langs voor een eerste kennismaking.

 

CoMarc Falger 250x250pxntact

Marc Falger M. 06-53 81 76 97 | E. m.falger@involvation.nl

Any intelligent fool can make things bigger and more complex. It takes a touch of genius - and a lot of courage - to move in the opposite direction
Albert Einstein